Egzotikus ajánlatok 2019-20 utazóinak

Egzotikus utazások az IBUSZ-tól! Utazzon velünk télből a nyárba!

Képzelje el a türkizkék tenger végeláthatatlan sima tükrét, az aranyló homok forróságát, vagy a trópusok jellegzetes nyugodt hangulatát. Az IBUSZ mindezt elhozza Önnek, ráadásul az őszi vagy téli szezonban, ahogy Önnek a legkényelmesebb. A jól megszokott Bali vagy Kuba mellett új célpontokkal is találkozhat, amelyek megannyi felfedeznivalót hordoznak magukban!

 

2019. október 31-ig az alábbi előfoglalási kedvezményeinket veheti igénybe!

  • 5 csillagos hotel foglalása esetén 55.000 Ft/fő kedvezmény
  • 4 csillagos hotel foglalása esetén 44.000 Ft/fő kedvezmény
  • 3 csillagos hotel foglalása esetén 33.000 Ft/fő kedvezmény

 Az ajánlat más kedvezményekkel nem összevonható! Kombinált utazás esetén az üdüléshez választott szálloda kategóriája alapján vehető igénybe a kedvezmény. A kedvezmények Bali, Mexikó, Kuba, Mauritius, Omán és Panama desztinációk csoportos utazási időpontjaira érvényesek.

 

Böngéssze át egzotikus desztinációinkat, és utazzon velünk távoli vidékekre!

 

Omán - Legfrissebb célpontunk


A tenger, a sivatag, a hegyvonulatok és a tömjén találkozása!


Az Arab-félsziget délkeleti partvonalán elhelyezkedő ország csupa meglepetéssel szolgál az eruópai utazónak. A gazdag történelmi emlékek és kultúra, a fantasztikus zöld hegységek bujasága és a kopár sivatag kettőssége elvarázsolja az ide látogatót.

Szállások hamarosan

Indonézia


Bali - Üdülés az istenek szigetén


Indonézia közkedvelt idegenforgalmi úti célja Bali, amely paradicsomi színteret biztosít a gondtalan kikapcsolódásra, és egyidejűleg a kulturális élményekre vágyó utazóknak.

Szállások | útleírás

Malajzia


Délkelet-Ázsia legdélebbi csücske


A kulturális mellett a természeti sokféleség is jellemzi az országot, hegyek, gyönyörű strandok, buja őserdők, búvárparadicsomok, meseszép szigetek páratlan kombinációja.

Szállások | útleírás

Panama


A kontrasztok országa, avagy a múlt és a jelen találkozása.


Panama a kontrasztok országa, hiszen megtaláljuk itt a főváros égbenyúló, luxus felhőkarcolóit, futurisztikus épületeit szemben a koloniális óvárossal vagy a trópusi dzsungelekben élő indiánközösségek kezdetleges kunyhóival.

Szállások

Kuba


Salsa, rum, maffia, dohány, avagy időutazás Kubában.


Havannában retró időutazáson vehetünk részt old-timer autókkal, míg Varaderon vagy Cayo Santa Marián magával ragad Bennünket a paradicsomi életérzés híres kubai koktélokkal, trópusi éghajlattal, salsával, kristálytiszta óceánnal párosítva.

Szállások

Mauritius


Mauritius, az Indiai-óceán gyöngyszeme.


 Buja trópusi kertek, érintetlen paradicsomok, türkizkék óceán, cukornád- és dohányültetvények, kultúrák izgalmas keveredése, makákók és korallzátonyok: többek között ezen természeti csodák miatt ígér felejthetetlen élményeket Mauritius.

Szállások hamarosan

Mexikó


A maja civilizáció bölcsője.


A Yucatán-félsziget szikrázóan fehér homokos partjairól, türkizkék tengervizéről, színpompás korallzátonyairól, buja őserdőből kivillanó ősi piramisairól, a maja civilizáció felbecsülhetetlenül gazdag emlékeiről világhírű.

Szállások hamarosan

Egzotikus körutazások


Ismerje meg egzotikus körutazásainkat, ahol különböző típusú különleges körutazásokat szedtünk csokorba.


Ha egy aktív kikapcsolódás alkalmával, szakértő idegenvezetés mellett szeretné megismerni a világ legvarázslatosabb természeti és kulturális látnivalóit, válogasson kedvére!

Ajánlataink

 

Több ezer remek ajánlat várja Önt!

Ismerje meg az IBUSZ téli árualapját, és egzotikus kínálatát! Nem fog csalódni: az igazán elegáns trópusi szállodák között biztosan megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt! Ha pedig egyedi ötletei, kérései lennének, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, és megszervezzük Önnek pihenését!

Ajánlatkérés