Egzotikus ajánlatok 2021 utazóinak

Egzotikus utazások az IBUSZ-tól! Utazzon velünk télből a nyárba!

Képzelje el a türkizkék tenger végeláthatatlan sima tükrét, az aranyló homok forróságát, vagy a trópusok jellegzetes nyugodt hangulatát. Az IBUSZ mindezt elhozza Önnek, ráadásul az őszi vagy téli szezonban, ahogy Önnek a legkényelmesebb. A jól megszokott Bali vagy Kuba mellett új célpontokkal is találkozhat, amelyek megannyi felfedeznivalót hordoznak magukban!

 

Tekintse meg egzotikus desztinációinkat, és utazzon velünk távoli vidékekre!

A beutazási szabályok 2021.03.08-án frissültek, azóta megváltozhattak. Kérjük indulás előtt mindenképp tájékozódjon az aktuális szabályozásokról.

 

Maldív szigetek


  • beutazás: csak 96 óránál nem régebbi negatív PCR teszttel lehet beutazni
  • regisztráció: előzetes regisztráció szükséges a beutazáshoz Imuga - Maldives Immigration
  • idegenvezető: angolnyelvű asszisztencia
  • ajánlott légitársaság:
    • QATAR AIRWAYS, PCR teszt nélküli engedi az utazást, de a célország szabályainak megfelelően ellenőrzi a PCR teszt meglétét vagy az oltással rendelkezők dokumentumait
    • TURKISH AIRLINES, PCR teszt nélküli engedi az utazást, de a célország szabályainak megfelelően ellenőrzi a PCR teszt meglétét vagy az oltással rendelkezők dokumentumait
    • EMIRATES, az odautazáskor 72 óránál nem régebbi negatív PCR tesztet kérnek az átszállás miatt.

Utazási ajánlataink

 

 

Több ezer remek ajánlat várja Önt!

Ismerje meg az IBUSZ téli árualapját, és egzotikus kínálatát! Nem fog csalódni: az igazán elegáns trópusi szállodák között biztosan megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt! Ha pedig egyedi ötletei, kérései lennének, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, és megszervezzük Önnek pihenését!

Ajánlatkérés