IBUSZ katalógusok

2020/2021 nyári katalógusok

 

Kedves Utasunk, Veled Kerek a Világ! Utazni mindig is izgalmas dolog volt, de egy nyaralás többet jelent egy utazásnál. Attól különleges, hogy oda utazhatsz, ahová Te szeretnél, azokkal, akiket szeretsz. Minden utazásnak saját története van, de minden történet Veled lesz teljes. Utazz, nyaralj, töltődj fel újra és újra, és szerezz új élményeket, mert egy utazás története Veled lesz kerek.

Évek hosszú munkája tette lehetővé, hogy több mint 118 éves szakmai tapasztalattal egy olyan világot alkossunk, melynek megfűszerezésére és beteljesítésére hívjuk kedves utasainkat. Az IBUSZ színpompás világa a legvarázslatosabb és legnépszerűbb mediterrán üdülőhelyek széles választékát kínálja, melyek között megtalálható az európai kultúra bölcsőjének is nevezett csodálatos Görögország, a káprázatos örökségeiről híres Spanyolország, a temperamentumos vérmérsékletű és kiváló konyhájú Olaszország. Természetesen idén sem feledkeztünk meg délnyugati, kék tengerrel, leanderekkel tarkított szomszédunkról, Horvátországról és a Fekete-tenger hűsítő habjai által határolt Bulgáriáról sem. A kalandos pihenés rajongói pedig bátran válogathatnak a gyönyörű zöld erdőkkel, zúgó vízesésekkel és kék öblökkel tarkított Szlovénia és Montenegró szálláshelyei és programjai között.

Amíg kerek az IBUSZ világ, biztonság, megbízhatóság, személyre szabott kedvezményes árak, gondtalan pihenés, kényelem és magyar asszisztencia nálunk mindig garantált. Mindehhez bővítettük kínálatunkat 4-5 csillagos, magasabb kategóriás hotelekkel és növeltük kapacitásainkat szinte minden területen.

Utazásaitokat gondviseléssel és személyre szabottan szervezzük, mert ,,Veled kerek a világ"!

Lapozza át a katalógust online, vagy tekintse meg útjainkat weboldalunkon.

A mediterrán utak 2020 c. katalógus szálláskinálata 2021. évre is vonatkozik.

  • A katalógus 6-7. oldalán található Mediterrán tombola árak, 290-334. oldalán található Általános Szerződési Feltételek, díjjegyzék, valamint az indulási időpontok a 2021. évre nem érvényesek.
  • A 2021. évre vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket, indulási időpontokat, mediterrán tombola táblázatot, további utazások díjait megtalálja az ibusz.hu oldalán, illetve irodáinkban.

 

Veled kerek a világ - Mediterrán utak 2020 - IBUSZ

Mediterrán utak 2020/2021
Megnézem >

Mediterrán utak 2021 Díjjegyzék
Megnézem >

Veled kerek a világ - Körutak és városlátogatások 2020

Körutak és városlátogatások 2020
Megnézem >

Veled kerek a világ - belföldi utak 2020

Belföldi utak 2020
Megnézem >

Ismerje meg katalógusainkat, és lapozza át online, vagy töltse le őket PDF-ként. A katalógusok képeire kattintva azok online verziója nyílik meg, amit könnyedén végig tud lapozgatni, ránagyítani az egér segítségével. Ha probléma merült fel a megjelenítéssel, vagy postán szeretné katalógusunkat, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot itt >
Jó böngészést kívánunk! 

2019/2020-as őszi/téli katalógusaink

Indulj el, vár az egzotikum.. Egzotikus katalógus 2019-2020 IBUSZ Egzotikus és európai üdülések
Megnézem >

Prémium katalógus IBUSZ 2019 Prémium utak 2019/2020 utazóinak
Megnézem >

 

// Korábbi katalógusaink //

IBUSZ katalógusok korábbi évekre visszamenőleg. Figyelem: ezekben a katalógusokban szereplő ajánlatok érvényüket vesztették!