Menetjegy értékesítés

A menetjegy üzletágon belül az IBUSZ Utazási Irodák Kft. repülő-, vonat- és buszjegyek értékesítésével foglalkozik professzionális szinten.

Az üzletág legeredményesebb tevékenysége a repülőjegy értékesítés. Ebben a szegmensben az IBUSZ Magyarország egyik legnagyobb forgalmat bonyolító IATA ügynöke, köszönhetően a nagyobb magyar és nemzetközi vállalatokkal kialakított kapcsolatainak. Emellett még jelentős a busz- és a vonatjegy értékesítés is.
A légitársaságokkal kötött szerződésekben az IBUSZ a legelőnyösebb feltételeket és versenyképes árakat kap, így jelentős kedvezményeket tud tovább adni megrendelőinek A világ bármely pontjára és légitársaságára adunk ki repülőjegyet. Repülőjegy kereső oldalunkon több száz klasszikus és diszkont légitársaság között böngészhet, elkészítheti helyfoglalását, amelyről azonnali visszaigazolás érkezik ill. jegykiállításra is van lehetőség.

Nemzetközi háttér
Üzleti utaztatás

Buszjegyek
Az IBUSZ hálózat valamennyi irodája (kivéve határirodák) értékesít buszjegyet.
A Volán Eurolines összes nemzetközi járatára értékesítünk menetjegyeket, beleértve a kedvezményes és az akciós jegyeket is. Fontos tudnivalók: nemzetközi jegyvásárlás esetén az utasok kötelessége a hatóságok által előírt okmányok beszerzése ill. az utazás során érintett országok jogszabályaiban foglaltak teljesítése. A nemzetközi buszjegyeknél különböző kedvezményeket lehet érvényesíteni pl. gyermek/diák/ifjúsági/nyugdíjas stb. A jegyek megrendeléséhez szükséges: érvényes útiokmányok (útlevél ill. személyi igazolvány). A jegy mindig névre szól, másra nem ruházható át. Az utazók elérhetőségi telefonszáma minden esetben szükséges a buszjegyek megrendelésekor /az esetleges üzemeltetési változásokról szóló tájékoztatás érdekében/. A buszjegyekről teljeskörű felvilágosítást a menetjegy megvásárlásakor nyújtunk.

Vasútjegyek
Nemzetközi vasútjegyek megrendelhetők az IBUSZ hálózat valamennyi irodájában (kivéve határirodák) Európa országaiba és Oroszországba, valamint Belorusszia, Észtország, Lettország, Litvánia és Ukrajna vasútvonalaira 60 napos elővétellel.
Az IBUSZ Utazási Irodák Kft-nek jogosultsága van a frankfurti székhelyű EPA helyfoglalási rendszeren keresztül biztosított ülő-, háló- és fekvőhelyrendelések azonnali visszaigazolására. Bizonyos jegyek megrendeléséhez érvényes útiokmányra van szükség. Bizonyos jegyek névre szólnak és nem ruházhatók át. Az utas elérhetőségi telefonszámára szükség lehet. A vasútjegyekről teljeskörű felvilágosítást a menetjegy megvásárlásakor nyújtunk.

Érdeklődni bármelyik irodánkban (kivéve határirodák) lehet, de azonnali visszaigazolásra és menetjegykiállításra pillanatnyilag az alábbi 3 irodánkban van lehetőség:

3525 Miskolc
Széchenyi u.14.
tel: 0646 508 210
Nyitvatartás: hétköznap 09.00-17.00
szombat: 09.00-13.00

8000 Székesfehérvár
Táncsics u.5.
Tel: 0622 329 393
Nyitvatartás: hétköznap 08.00-17.00 
szombat: 08.00-12.

Néhány kedvezményes ár budapesti kiindulással:
Bécs 13 EUR-tól
München 29 EUR-tól
Prága 19 EUR- tól
Berlin 39 EUR-tól
Zürich 39 EUR-tól

A jegy menetjegy, helyjegy egyben, adott napra, vonatra szól korlátozott számban foglalható

4 napig érvényes kiránduló jegyek:
Bécs 25 EUR-tól, 2 napig érvényes városi közlekedéssel: 33 EUR-tól
Salzburg 39 EUR-tól
Linz 35 EUR-tól
Prága 49 EUR-tól, 3 napig érvényes városi közlekdéssel: 59 EUR-tól

Érdeklődés: irodáinkban vagy a vonat@ibusz.hu e-mail címen

Gépkocsi bérlés
A Hertz, Eurent, Avis, Alamo, Europcar, National Rent a Car és a Sixt társaság gépkocsiparkja alkotja kínálatunkat.