Tájékoztató közlemény a koronavírus miatt kialakult helyzetről

2020.05.29. 08:03

Indulhat a nyár az IBUSZ-szal!

Tisztelt Utasaink!

Ezúton köszönjük az elmúlt nehéz hónapok során tanúsított türelmüket és töretlen bizalmukat, kitartásukat cégünk iránt!

Március közepe óta a legnehezebb időszakban is hittük, és nagyon bizakodtunk, hogy hamarosan újra Önökkel utaz(tat)hatunk, újra fogadhatjuk régi és új ügyfeleinket irodáinkban. A jelenlegi körülményekre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy a tervezettnél lényegesen szűkebb kapacitással, kevesebb járattal fogunk az idei nyári szezonban utaztatni, ami sok járatlemondásra és járatösszevonásra kényszerített bennünket. De a nyár nem marad el!

Igazán megtisztelő számunkra, hogy ennyien érdeklődnek a nyári utazási lehetőségek iránt, így örömmel jelezzük, hogy 2020. június végén elindulnak első buszos, majd július első napjaiban charter repülős járataink a legnépszerűbb görög üdülőterületekre (mind a szárazföldre, mind pedig a szigetekre), valamint Spanyolország több kiemelt nyaralóhelyére. Ugyanakkor a mediterrán országok számos népszerű pontjára – így Horvátországba, Szlovéniába, Olaszországba, Törökországba stb. is széles szállás kínálattal várjuk kedves utasainkat, ha az egyéni utazást preferálnák.

Az utazások előkészítő munkáin hónapok óta dolgoznak munkatársaink, közösen a belföldi és külföldi szolgáltató partnereinkkel. Számunkra mint mindig, továbbra is utasaink biztonsága a legfontosabb, így partnereink segítségével és közreműködésével a közlekedési eszközök és szálláshelyek fertőtlenítésre és a maximális higiénés előírásokra most kiemelt figyelmet fordítunk. Az általunk szervezett úticélok mind biztonsággal látogathatóak és az új beutazási rendeletek is lehetővé teszik a magyar utasok fogadását különösebb megkötések nélkül.

Nagyon bizakodunk, hogy az elkövetkezendő napokban, hetekben a jelenleg érvényben lévő Kormányrendeletet is hatályon kívül helyezik, azaz a visszautazáskor érvényes 2 hetes karantén nem lesz kötelező a magyar utasok számára. Ezzel remélhetőleg minden akadály elhárul, hogy gondtalanul élvezhessék jól megérdemelt nyaralásukat!

A részletekkel és az aktuális utazási ajánlatokkal hamarosan jelentkezünk!

Jó egészséget és jó nyári készülődést kívánunk mindenkinek!

IBUSZ Utazási Irodák Kft.

 

Korábban kiadott, hatályon kívül helyezett tájékoztatóink: >>>