Szilveszteri utak 2021/2022

IBUSZ szilveszteri ajánlatok

Az igazán felejthetetlen szilveszteri bulikban mindig van valami extra: mi lenne, ha idén ez egy kellemes utazást jelentene külföldre? Önfeledt óévbúcsúztató a havas hegyek között, pezsgős koccintás az óceán partján, tűzijáték egy tűzhányó lábánál…

Ez csak néhány a szilveszteri kínálatunkból, ráadásul különleges bónuszként garantált, hogy mindenütt új szilveszteri szokások és babonák is várnak ránk.
Miért ne töltené külföldön a szilvesztert 2021-ban? Az európai nagyvárosokban rendszerint hatalmas újévi utcabálok és tűzijátékok színesítik a város amúgy sem unalmas képét. Ha pedig ennél nyugodtabb ünneplésre, netán pihenésre vágyik, bizton ajánljuk a külföldi elegáns szállodáinkat is, amelyek tengerparti kikapcsolódást is tartogatnak vendégeiknek! Ha pedig egzotikus tájakon szilveszterezne, akkor Dominika vagy Mexikó mind mind olyan desztinációk, ahol igazán különleges élményekben lehet része!

Miért az IBUSZ-t válassza szilveszterkor?

  • útjainkat magyar idegenvezetők kísérik, akik az adott város nemcsak látnivalóiról, hanem kulisszatitkairól is mesélnek Önnek az út során
  • minőségi szolgáltatásainkat kedvező áron kínáljuk

 

Ugrás ide: Szicília | Európai ajánlataink | Egzotikus szilveszteri ajánlataink

 
 

Kiemelt ajánlatunk: Szilveszter Szicíliában

Az olasz csizma lábujjánál, a hófödte Etna lábánál tradicionális ünnepségben lehet részünk az év végén, miután meglátogattuk a vulkán alacsonyabban fekvő krátereit, Taormina ókori színházát és a Keresztapa bárját Szicília egyik kis hegyi falvában. A szilveszteri menünek ezen a szigeten is elmaradhatatlan része a lencse, az est legnagyobb durranása pedig természetesen a tűzijáték, és új szokásként eltanulhatjuk az újévi napfelkelte-nézést és a szerencsehozó piros alsónemű viselését.

Részletek

  • Indulási időpont: 2021. december 28. – 2022. január 1. (5 nap/4 éjszaka)
  • Utazás: Közvetlen járattal (Budapest-Catania-Budapest)
  • Elhelyezés: 3-4*-os szállodákban
  • Ellátás: Reggeli vagy félpanzió, + szilveszteri vacsora

További részletek és szállások

 

Európai szilveszteri ajánlataink

Szilveszter Párizsban

Szilveszter Párizsban

2021.12.29. - 2022.01.02.

Tovább

Szilveszter Isztambulban

Szilveszter Isztambulban

2021.12.29. - 2022.01.02.

Tovább

Szilveszter Prágában

Szilveszter Prágában

2021.12.30. - 2022.01.02.

Tovább

 

Szilveszteri ajánlataink egzotikus tájakon

Szilveszter Dominikában

Szilveszter Dominikában

2021.12.29. - 2022.01.08.

Tovább

Szilveszter Mexikóban

Szilveszter Mexikóban

2021.12.28. - 2022.01.07.

Tovább

Ha pedig idén mégsem sikerülne elutazni, kövessük a mexikói babonát: a helyi hiedelem szerint aki szilveszter éjjelén a bőröndjével sétál egyet, annak a következő évben nagy esélye van távoli tájakra utazni.