Qatar Airways repülőjegyek

Qatar Airways - Akciós árak Dohába!

Kedves Utasunk, foglalja le most dohai repülőjegyét kedvezményes áron a Qatar Airways járataira, akár jövő év június végéig érvényes utazásokra. Sőt, ha szállását is nálunk foglalja le, úgy 10.000 Ft-ot biztosítunk Önnek minden repülőjegy mellé!

 

Budapestről Economy osztályon 1 főre

Doha

130 900 Ft-tól*

Minden repülőjegy mellé 10.000 Ft értékben kedvezményt biztosítunk a nálunk foglalt szállás árából! 

* Árak egy főre, illetékkel együtt, Budapesti kiindulással. Az illetékek az árfolyam függvényében változhatnak, ezért a teljes jegyár eltérhet az itt feltüntetett ártól. Az árváltoztatás jogát a légitársaság fenntartja. Hétvégi utazás, illetve kiemelt időszakban az árak eltérők lehetnek.

 

Repülőjegy foglalás online >

 

Foglalás: 2019 augusztus 1 – 2020. június 30. között, de minimum 30 nappal az indulást megelőzően
Utazás: 2019. augusztus 1-től visszavonásig
Minimum tartózkodás: 3 nap
Maximum tartózkodás: 10 nap

 

Miért érdemes felfedezni Dohát?

 

 

Repülőjegy foglalás online >

 

 

Az év legjobb légitársasága

Az ötcsillagos légitársaság 2017-ben elnyerte a rangos "Az év legjobb légitársasága" dijat 

Megújult ülések

A Qatar Airways a Budapest-Doha útvonalon közlekedő A320 gép fedélzetén megújult székezésű üzleti osztállyal várja utasait. Az ülés elnyerte a Legjobb Business Ülés díját az idei Skytrax díjkiosztón.
A kagyló alakú ülés különlegessége, hogy a keskenytörzsű gépen is 180 fokban dönthető, teljesen vízszintes, két méteres ággyá alakítható. Az ülés fejtámlája hatféle, a deréktámasz pedig négyféle helyzetbe állítható. Az ülés szélessége, könyöklővel együtt 53 cm.
Tágas terekkel, tároló helyekkel, privát szférát megteremtve a megszokott magas színvonalú fedélzeti szolgáltatásokkal találkozhat a fedélzeten az üzleti utazó. Többféle, kiváló ételeket felvonultató menűsorból választhat, igény szerinti kiszolgálást élvezve, a fedélzeti szórakoztató rendszer pedig több mint 2000 féle film, zenei és játék programmal biztosítja a kellemes időtöltést.

Hamad Nemzetközi Repülőtér

.Az új repülőtér világszínvonalú létesítményei méltóak a légitársaság ötcsillagos szolgáltatásaihoz. A Hamad Nemzetközi Repülőtér a világ legmodernebb légi elosztó központja a régi repülőtértől négy kilométerre található és olyan területre épült, amelynek 60%-át a tengertől hódították vissza. Kezdetben három terminállal évente 30 millió utast szolgál ki a repülőtér. Az átszálló utasok kényelméről 600 000 nm2 alapterületen minden igényt kielégítő kiszolgáló egységek gondoskodnak. Elegáns boltok, éttermek, számítógépes övezet internet hozzáféréssel, játszótér és pihenő övezetek várják az utasokat és mindenhol nagyon sok a természetes fény.

Gyorsító sáv (Fast Track)


A gyorsító sáv szolgáltatást minden business utasunk és Gold valamint Silver kártyával rendelkező törzsutasaink díjmentesen vehetik igénybe a budapesti indulásnál. Érdemes erre már a jegykiállításkor felhívni az utasok figyelmét, hiszen a szolgáltatás igénybevételével elkerülhetik a sorbanállást.