Brussels Airlines repülőjegyek

Hírek, érdekességek a Lufthansa csoport tagjaitól

Mumbai 152 800 Ft-tól

 A megadott ár retúr ár, bizonyos feltételek mellett, a szabad helyek függvényében érvényes és tartalmazza a repülőtéri és egyéb illetékeket.
A részleteket irodáinkban vagy online helyfoglalási rendszerünkben találja meg.

Repülőjegy rendelés most >

Új járatot indított a Brussels Airlines Mumbaiba

2017. márciustól a Brussels Airlinesal heti 5 alkalommal repül Brüsszelből Mumbaiba Business, Economy és Economy Privilege Osztályokon. Mumbai lélegzetelállító nyugat indiai tengerparti város, itt található a hindu filmgyártás központja Bollywood is. 

 

Újdonság: Brussels Airlines Nantesba

A Brussels Airlines bővíti európai útvonal hálozatát egy új francia desztinációval. Június 14-től heti 12 alkalommal repülhet Brüsszelből Nantesba. Ideális csatlakozást biztosít európai, afrikai és transzatlanti célállomásokra. 

Brussels Airlines: Üdvözöljük Torontóban!


Örömmel jelentjük be, hogy áprilistól a Brussels Airlines heti öt járatot indít Torontóba Brüsszelen keresztül. Toronto az Ontario-tó északi partján elterülő 2.6 millió lakosú metropolisz, amely fontos kereskedelmi és pénzügyi központ. Toronto Pearson Nemzetközi Repülőtér ideális csatlakozásokat biztosít más Star Alliance partner légitársaságok járataihoz.

Brussels Airlines

A több mint 60 prémium európai desztináció mellett, a már 80 éve kiszolgált afrikai kontinens is kiemelt szerephez jut a légitársaság útvonalhálózatában 19 közvetlen célállomással. Ezen kívül a Brussels Airlines közvetlenül repül New Yorkba, Washingtonba és Torontóba, átszállási lehetőséget nyújtva további 70 észak-amerikai városba. 

Az Airbus A330-200 és A330-300 gépekkel üzemelő nagy távolságú járatokon elérhető az új Business osztály, teljesen vízszintesre hajtható ülésekkel és ultramodern fedélzeti szórakoztató rendszerrel, illetve a felújított Economy osztály ergonomikus ülésekkel és egyéni érintőképernyőkkel. Az Airbus A319/A320 gépekkel üzemelő európai járatokon négy árkategóriából választhatnak az utasok: Check&Go, Light&Relax, Flex&Fast és Bizz&Class.

A magas színvonalú szolgáltatást a levegőben és a földön egyaránt garantálja a légitársaság: különböző check-in és mobil applikációs szolgáltatások (online check-in, mobil check-in, mobil beszállókártya, járatinformációk, stb.) és kiváló tranzit szolgáltatások a brüsszeli repülőtéren, valamint kényelmes, díjnyertes várótermek az átszálló utasok részére. A „Loft” a légitársaság emblematikus új váróterme 1240 m2 –en biztosítja az utasok számára a pihentető és innovatív környezetet, egyedi beállítású zuhanyfülkékkel, pihenő boxokkal, Microsoft táblagépekkel, a legkiválóbb belga ételekkel és sörökkel.

A Brussels Airlines saját pontgyűjtő rendszere, a LOOP segítségével könnyen és gyorsan összegyűjthetők a pontok. A légitársaság európai járatain utazott 3 LOOP hűség pont automatikusan jóváíródik és 2000 LOOP elérése után az utas már ingyen repülőjegyet tud igényelni bármely foglalási osztályon. Családtagok 5 főig együtt gyűjthetnek és a LOOP felhasználhatósága nem jár le, amennyiben 12 hónapban legalább egyszer utazik a Brussels Airlines járatain.