Austrian, Swiss repülőjegyek

Hírek, érdekességek a Lufthansa csoport tagjaitól

Utazzon a  Swiss-el!  

Dubai         132 700 Ft-tól
Sao Paulo 259 700 Ft-tól
Hongkong 199 100 Ft-tól

 

A részleteket irodáinkban vagy online helyfoglalási rendszerünkben találja meg. 

Repülőjegy rendelés most >

 

A megadott árak retúr árak, bizonyos feltételek mellett, a szabad helyek függvényében érvényesek és tartalmazzák a repülőtéri és egyéb illetékeket.  

 

Fedezzen fel új célállomásokat Az Austrian Airlines-szal
 
Ebben az évben az Austrian Airlines 3 új desztinációt vesz fel útvonalhálózatába. 2017. április 10-től a légitársaság közvetlenül repül majd Bécsből Los Angelesbe, június 2-től pedig újraindítja göteborgi járatát. A 2017/18-as téli menetrendtől pedig szintén közvetlenül repül majd a festőien gyönyörű, napsütötte Seychelles-szigetekre.
myAustrian FlyNet: ingyenes tesztidőszak
 
Ha szeretné elolvasni e-mailjeit, böngészni az interneten vagy online vásárolni a felhők felett, a myAustrian FlyNet segítségével most megteheti. Az Austrian Airlines utasai most ingyenesen internetezhetnek mobiljukon 4 gép fedélzetén, és tesztelhetik a jövőben bevezetésre kerülő FlyNet szolgáltatást. Jelenleg a 31 tagú Airbus flottából 10 gépre már felszerelték az internetezéshez szükséges technológiát, az utasok különböző díjcsomagok közül választhatnak majd.
Új desztinációk a SWISS útvonalhálózatában 2017 nyarától
 
A SWISS kibővíti a Zürichből induló európai útvonalhálózatát a 2017-es nyári menetrendben. 5 új vonzó célállomás lesz majd elérhető a svájci városból: Bergen (Norvégia), Cork (Írország), Figari (Korzika), Niš (Szerbia) és Sylt (Németország).

Fedezze fel Marrakes mesés városát!

2016. október 26 tól a myAustrian hetente 2 járatot indít Marrakes varázslatos városába. A marokkói város nem csak felejthetetlen kikapacsolódási lehetőséget nyújt, de számos híres rendezvénynek is otthont ad. Novemberben ebben a mesés városban tartják pl. a 2016 os ENSZ klímaváltozási konferenciát. 

Austrian Airlines

Az Austrian Airlines Ausztria vezető légitársasága és Európa legnagyobb légitársaság-csoportjának, a Lufthansa Groupnak a tagja. Az Austrian Airlines magas minőségű szolgáltatást nyújt utasainak és tökéletesen egyesíti a modern, előremutató szolgáltatásokat a hagyományos, történelmi knowhow-val. Kiterjedt útvonalhálózata összeköti Keletet és Nyugatot, a korszerű bécsi átszállóponton keresztül.       
Az Austrian 80 gépes flottájával közel 500 járatot kínál hetente a világ különböző pontjaira. Globális útvonalhálózatán keresztül 20 ország közel 130 célállomása érhető el, nyugati légitársaságok közül a legnagyobb hangsúlyt fektetve a Közép- és Kelet-európai desztinációkra, mintegy 40 elérhető várossal.
Bécs, világszínvonalú átszálló repülőtérként rövid és gyors tranzit utakat nyújt átszálló utasainak, akik egyszerűen, maximum 500 métert megtéve érhetik el csatlakozó járataikat, már akár 25 perces átszállási idővel. A 2012 óta működő Austrian Star Alliance Terminal 3 szinten 150,000 m2-en várja az utasokat, 48 kapuval és korlátlan WiFi eléréssel. A repülőtéren számos Austrian váró található, többek között 2HON Circle, Senator és Business Lounge-ok, valamint DO&CO catering szolgáltatás, pihenő és szórakozató területek, online és nyomtatott újságok és magazinok teszik kellemessé a várakozást.
A dolgozók elkötelezettségük és képzettségük révén magas színvonalú, egyedülálló szolgáltatást nyújtanak az utasoknak, amit a Skytrax az elmúlt három évben a „Legjobb európai légitársasági személyzet” díjjal értékelt a World Airline Awards-on.
A nagy távolságú gépeken új Austrian Business osztály várja az utazókat közel 2 méter hosszú, teljesen vízszintesre hajtható, tágas teret nyújtó üléseivel, személyes igények szerint alakítható, innovatív „légpárna” rendszerrel és beépített masszázs funkcióval. A légitársaság az Economy osztályon is a legmodernebb technológiákat használva nyújt minőségi szolgáltatást a nagy távolságú utakon: ergonomikus ülés kialakítás pihenő funkcióval, magasságban és oldalirányban állítható fejtámlák, beépített deréktámasz, 9 inch-es érintőképernyő, több mint 100 órányi videó- és hanganyag, USB bemenet a saját készülékékek töltéséhez, valamint DO&CO catering szolgáltatás 2 főétel- és széles italválasztékkal.

 

Swiss  International Air Lines   

 
A Swiss International Air Lines (SWISS) Svájc nemzeti légitársasága, a Lufthansa Group és a STAR Alliance tagja. A világ 46 országának 102 célállomására üzemeltet járatot. 95 gépből álló flottájával a SWISS évente 16 millió utast szállít a régióban. Gyökereinek is köszönhetően a legmagasabb minőségű terméket és szolgáltatást nyújtja utasainak, ugyanakkor közepes méretéből adódóan közeli, egyéni kapcsolatot és különleges törődést kínál számukra. 
Kiterjedt európai útvonalhálózatával 31 ország 78 városába lehet eljutni az Európa szívében fekvő átszálló ponton, Zürichen keresztül. A díjnyertes (World Travel Awards) zürichi repülőtéren modern infrastruktúra, rövid tranzit utak és optimális csatlakozási idők várják az utasokat. A Genfi Nemzetközi Repülőtér pedig további 42 desztinációt szolgál ki. A SWISS prémium légitársasághoz illő szolgáltatást nyújt a földön és a levegőben egyaránt: különböző foglalási és check-in opciók (mobilon, online, személyesen) és exkluzív várók.
A SWISS maximálisan próbálja kielégíteni az utasok igényeit, egészen a nagy távolságú járatok luxus Első osztályától, az üzleti utazóknak legnagyobb kényelmet és nyugalmat adó SWISS Business osztályon keresztül, az Economy osztályon nyújtott barátságos szolgáltatásig. Fedélzeti osztálytól függetlenül személyes törődésben és odafigyelésben lesz része az utasoknak a foglalás pillanatától kezdve a célállomásra való megérkezésig.
A SWISS flottája folyamatosan bővül, 2016. január végén megérkezett az első a 9 db Boeing 777-300ER közül. A gép belsejének új dizájnja teljes kényelmet és csodás kinézetet nyújt mind a három osztályon. Júliusban pedig a SWISS, a világon az első légitársaságként, üzembe helyezte az első Bombardier C Series modelljét, a CS100-at. Az innovatív rövid és középtávot repülő gép új benchmarkot állít a fedélzeti kényelem terén, illetve gazdaságossági és környezetvédelmi szempontból is, beleértve ebbe az 50%-os zajszint csökkentést is