Qatar Airways repülőjegyek

Utazzon Qatar Airways járatain!

Akciós árak  a Qatar Airways járatain! 

Ízelitöül néhány desztináció

Phuket 134 900 Ft-tól
Krabi 134 900 Ft-tól
Peking 145 900 Ft-tól
Tokió      151 900 Ft-tól
Hongkong 154 900 Ft-tól
Bangkok 157 900 Ft-tól
Kuala Lumpur 159 900 Ft-tól
Szingapúr 190 900 Ft-tól
Maldív szgk. 215 900 Ft-tól
Seychelle szgk. 218 900 Ft-tól
Denpasar, Bali 228 900 Ft-tól
Sydney 315 900 Ft-tól
Auckland 354 900 Ft-tól

Értékesítési időszak: 2017. június 19-ig
Utazási időszak: 2018. március 14-ig (kivéve bizonyos időszakok) 

A megadott árak retúr árak, bizonyos feltételek mellett, a szabad helyek függvényében érvényesek és tartalmazzák a repülőtéri és egyéb illetékeket. Az illetékek az árfolyam függvényében változhatnak.

A részleteket irodáinkban vagy online helyfoglalási rendszerünkben találja meg. 

Repülőjegy rendelés most >

 

 

Auckland - Új Zéland kapuja
 
A város legnépszerűbb látványossága a 328 méter magas Sky Tower, ahonnan csodás panoráma nyílik a városra, a kikötőre és az öbölre, a bátrabbaknak ajánljuk a Skyjump bungee ugrást, ami biztos, hogy életre szóló élmény marad.
 

Megújult ülések

A Qatar Airways a Budapest-Doha útvonalon közlekedő A320 gép fedélzetén megújult székezésű üzleti osztállyal várja utasait. Az ülés elnyerte a Legjobb Business Ülés díját az idei Skytrax díjkiosztón.
A kagyló alakú ülés különlegessége, hogy a keskenytörzsű gépen is 180 fokban dönthető, teljesen vízszintes, két méteres ággyá alakítható. Az ülés fejtámlája hatféle, a deréktámasz pedig négyféle helyzetbe állítható. Az ülés szélessége, könyöklővel együtt 53 cm.
Tágas terekkel, tároló helyekkel, privát szférát megteremtve a megszokott magas színvonalú fedélzeti szolgáltatásokkal találkozhat a fedélzeten az üzleti utazó. Többféle, kiváló ételeket felvonultató menűsorból választhat, igény szerinti kiszolgálást élvezve, a fedélzeti szórakoztató rendszer pedig több mint 2000 féle film, zenei és játék programmal biztosítja a kellemes időtöltést.

Hamad Nemzetközi Repülőtér

.Az új repülőtér világszínvonalú létesítményei méltóak a légitársaság ötcsillagos szolgáltatásaihoz. A Hamad Nemzetközi Repülőtér a világ legmodernebb légi elosztó központja a régi repülőtértől négy kilométerre található és olyan területre épült, amelynek 60%-át a tengertől hódították vissza. Kezdetben három terminállal évente 30 millió utast szolgál ki a repülőtér. Az átszálló utasok kényelméről 600 000 nm2 alapterületen minden igényt kielégítő kiszolgáló egységek gondoskodnak. Elegáns boltok, éttermek, számítógépes övezet internet hozzáféréssel, játszótér és pihenő övezetek várják az utasokat és mindenhol nagyon sok a természetes fény.

Gyorsító sáv (Fast Track)


A gyorsító sáv szolgáltatást minden business utasunk és Gold valamint Silver kártyával rendelkező törzsutasaink díjmentesen vehetik igénybe a budapesti indulásnál. Érdemes erre már a jegykiállításkor felhívni az utasok figyelmét, hiszen a szolgáltatás igénybevételével elkerülhetik a sorbanállást.