Air Berlin repülőjegyek

 Utazzon Air Berlinnel az USA-ba! 

New York  124 700 Ft-tól
Chicago 129 700 Ft-tól

Értékesítési időszak: 2017. június 30-ig
Utazási időszak: 2017. október 01 - 2018. május 14. 
Minimum kinttartózkodás: szombat éjszaka
Maximum kinttartózkodás: 3 hónap
Módosítás/Visszatérítés: nem lehetséges 


A megadott árak retúr árak, bizonyos feltételek mellett, a szabad helyek függvényében érvényesek és tartalmazzák a repülőtéri és egyéb illetékeket. 

Repülőjegy rendelés most!

 

Abu Dhabi

Döbbenetes üveg felhőkarcolók, fantasztikus épületek, mint az Emirates Palace, kiváló nemzetközi éttermek, hosszú fehérhomokos strandok, kristálytiszta vízű Perzsa-Öböl. Abu Dhabi, a hihetetlen ellentétek városa.
Az airberlin heti 6 csatlakozást kínál Budapetről Berlinen keresztül Abu Dhabiba

Foglalja le repülőjegyét online!

Berlin 12 non-stop járat Berlinbe

Lélegzetelállító nevezetességek, mint a Brandenburgi Kapu, Reichstag és az East Side Gallery, melyek mind a tanúi a város történelmének. Napjainkban viszont Berlin fiatal, dinamikus metropolisz, mely nyitott a világra, heti 12 non-stop járat közül választhat Budapestről Berlinbe.

Best Business Class Airline Europe

A britt szakmai magazin, a Business Destinations az airberlinnek ítélte a legjobb Business osztály díjat a Business Destinations Travel Award 2014 versenyében. Az airberlin már az összes Airbus A330-200-as repülőgépe, az új Business osztály felszereltségével büszkélkedhet. Az airberlin az egyetlen német légitársaság, amely teljesen ággyá alakítható, vízszintes kényelmet nyújt a Business osztály utasainak.

Okostelefonok, táblagépek használata a fedélzeten

Szeretnénk utasainknak még élvezetesebbé tenni a repülést az airberlin járatain. Fejleszéseink eredményeképp, az airberlin az elsők között teszi lehetővé utasai számára, az okostelefonok és táblagépek használatát a repülés teljes időtartama alatt – beleértve a fel- és leszállást is – szinte az összes airberlin gépen.

Az airberlin édes csábítása

Meleg, édes azaz egyszerűen finom – az édes mazsolás zsemle az airberlin utasok kedvence lett a tavaly nyári fedélzeti catering menüsor bevezetés óta. A reggel 10:00 előtt induló európai és német belföldi járataikon kínálják a fenti különlegességeket. A mazsolás zsemlét és a perecet a légiutaskísérők a fedélzeti felszolgállás előtt néhány perccel melegítik meg, melyhez meleg vagy hideg italokat választhatnak az utasok. Az airberlin számos elsimerést és díjat nyert, a fedélzeti szolgáltatás magas minőségének elismeréseképp.